Prywatność
Usuń konto Charge Roster i dane osobowe
Ta prośba spowoduje usunięcie Twojego osobistego konta Charge Roster oraz powiązanych z nim danych osobowych.
Usunięcie konta nie powoduje usunięcia organizacji pracodawcy lub klienta, jej lokalizacji, ładowarek, subskrypcji, wspólnych danych biznesowych ani innych użytkowników.
Niektóre dane mogą zostać zachowane lub zanonimizowane, jeśli wymagają tego obowiązki prawne, rozliczeniowe, związane z bezpieczeństwem lub uzasadnioną działalnością firmy.
Jeśli jesteś właścicielem organizacji, przed usunięciem konta upewnij się, że pozostanie inny właściciel. Własnością organizacji zarządza się w aplikacji internetowej Charge Roster.
Zaloguj się, aby poprosić o usunięcie konta