Tietosuoja
Poista Charge Roster -tilisi ja henkilötietosi
Tämä pyyntö poistaa henkilökohtaisen Charge Roster -tilisi ja siihen liittyvät henkilötiedot.
Tilisi poistaminen ei poista työnantajan tai asiakasorganisaation tietoja, kohteita, latauspisteitä, tilauksia, yhteisiä liiketoimintatietoja tai muita käyttäjiä.
Joitakin tietoja voidaan säilyttää tai anonymisoida, jos laki, laskutus, tietoturva tai muut oikeutetut liiketoiminnalliset velvoitteet sitä edellyttävät.
Jos olet organisaation omistaja, varmista ennen tilisi poistamista, että organisaatiolle jää toinen omistaja. Organisaation omistajuutta hallitaan Charge Rosterin verkkosovelluksessa.
Kirjaudu sisään pyytääksesi tilin poistoa